Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fate/stay night: Unlimited Blade Works

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: High school-eleverne Rin og Shiro går sammen som allierede, da de udvælges til at konkurrere i en hemmelig turnering om Den Hellige Gral.


Se Fate/stay night: Unlimited Blade Works på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fate/stay night: Unlimited Blade Works herunder:Fra premieredatoen (1. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fate/stay night: Unlimited Blade Works er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar