Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/stay night: Unlimited Blade Works

Fate/stay night: Unlimited Blade Works

01/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Fate/stay night: Unlimited Blade Works på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: High school-eleverne Rin og Shiro går sammen som allierede, da de udvælges til at konkurrere i en hemmelig turnering om Den Hellige Gral.


Se Fate/stay night: Unlimited Blade Works på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fate/stay night: Unlimited Blade Works herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fate/stay night: Unlimited Blade Works er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar