Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate/stay night: Unlimited Blade Works

Fate/stay night: Unlimited Blade Works

01/07/2018 | Flixfilm

Se Fate/stay night: Unlimited Blade Works på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: High school-eleverne Rin og Shiro går sammen som allierede, da de udvælges til at konkurrere i en hemmelig turnering om Den Hellige Gral.

Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fate/stay night: Unlimited Blade Works på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate/stay night: Unlimited Blade Works (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fate/stay night: Unlimited Blade Works, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fate/stay night: Unlimited Blade Works er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar