Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate: The Winx Saga – The Afterparty

Fate: The Winx Saga – The Afterparty

27/02/2021 | Flixfilm

Se Fate: The Winx Saga – The Afterparty på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt
Spilletid: N/A
Land: Italy, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Stjernerne fra hitserien diskuterer seriens magi, svarer på spørgsmål og spiser hotwings. Og Taylor Tomlinson afslører, hvad hun ville gøre, hvis hun havde fekræfter.

Fate: The Winx Saga – The Afterparty havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fate: The Winx Saga – The Afterparty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fate: The Winx Saga – The Afterparty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate: The Winx Saga – The Afterparty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fate: The Winx Saga – The Afterparty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fate: The Winx Saga – The Afterparty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar