Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fate: The Winx Saga

Fate: The Winx Saga

16/09/2022 | Flixfilm

Fate: The Winx Saga på Netflix

Produktionsår: 2021–2022
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha
Spilletid: N/A
Land: Italy, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En gruppe teenagere, der skal lære at mestre deres særlige kræfter, må håndtere rivalisering, romantik og overnaturlige studier på den magiske kostskole Alfea.Se Fate: The Winx Saga på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fate: The Winx Saga (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fate: The Winx Saga på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fate: The Winx Saga (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fate: The Winx Saga (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fate: The Winx Saga, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fate: The Winx Saga er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Fate: The Winx Saga

  1. Paw Dinesen - kl. 20:07, 22-09-2022:

    Hvorfor er afsnit 8 der ikke i sæson 2? Og hvornår kommer den evt.?

Skriv kommentar