Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father Christmas Is Back

Father Christmas Is Back

07/11/2021 | Flixfilm

Father Christmas Is Back på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Mick Davis, Philippe Martinez
Skuespillere: Elizabeth Hurley, John Cleese, Kelsey Grammer
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Fire meget forskellige og uenige søstre får et lynkursus i familiesammenhold, da deres forsvundne far dukker op til jul på familiens fornemme herregård.

Father Christmas Is Back havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Father Christmas Is Back på YouTube.Se Father Christmas Is Back på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Father Christmas Is Back ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father Christmas Is Back stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Father Christmas Is Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Father Christmas Is Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar