Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father Figures

Father Figures

17/10/2018 | Flixfilm

Father Figures på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Lawrence Sher
Skuespillere: Owen Wilson, Ed Helms, Glenn Close
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English, Hawaiian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da de finder ud af, at deres formodet afdøde far fortsat er i live, tager de tveæggede tvillinger Peter og Kyle ud for at finde ham og opdager andre sandheder undervejs.

Father Figures havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Father Figures på YouTube.Se Father Figures på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Father Figures ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father Figures stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Father Figures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Father Figures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar