Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father Figures

Father Figures

17/10/2018 | Flixfilm

Se Father Figures på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Lawrence Sher
Skuespillere: Robert Jon Mello, Ed Helms, Retta, Zachary Haven
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English, Hawaiian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da de finder ud af, at deres formodet afdøde far fortsat er i live, tager de tveæggede tvillinger Peter og Kyle ud for at finde ham og opdager andre sandheder undervejs.Se Father Figures på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Father Figures havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Father Figures ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Father Figures:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Father Figures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father Figures stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar