Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father of the Year

Father of the Year

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Father of the Year på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Tyler Spindel
Skuespillere: David Spade, Nat Faxon, Joey Bragg, Matt Shively
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: En fuldemandssnak mellem to dimittender om, hvilken af deres fædre, der ville vinde en slåskamp mellem dem, fører til kaos, da fædrene tager udfordringen seriøst.


Se Father of the Year på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Father of the Year havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Father of the Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Father of the Year herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Father of the Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father of the Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar