Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father Soldier Son

Father Soldier Son

17/07/2020 | Flixfilm

Se Father Soldier Son på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, War
Instruktør: Leslye Davis, Catrin Einhorn
Skuespillere: Brian Eisch, Isaac Eisch, Joey Eisch
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da en enlig far bliver alvorligt såret i Afghanistan, fører det til en proces med opofrelse og søgen for ham selv og hans sønner.


Se Father Soldier Son på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Father Soldier Son havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Father Soldier Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Father Soldier Son:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Father Soldier Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father Soldier Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar