Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father Soldier Son

Father Soldier Son

17/07/2020 | Flixfilm

Se Father Soldier Son på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, War
Instruktion: Leslye Davis, Catrin Einhorn
Skuespillere: Brian Eisch, Isaac Eisch, Joey Eisch
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en enlig far bliver alvorligt såret i Afghanistan, fører det til en proces med opofrelse og søgen for ham selv og hans sønner.

Father Soldier Son havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Father Soldier Son på YouTube.Se Father Soldier Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Father Soldier Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father Soldier Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Father Soldier Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Father Soldier Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar