Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father’s Chair

Father’s Chair

02/09/2016 | Flixfilm

Father’s Chair på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Srdan Golubovic
Skuespillere: Goran Bogdan, Boris Isakovic, Nada Sargin
Spilletid: 1 min
Land: Serbia, France, Germany, Slovenia, Croatia, Bosnia and Herzegovina
Sprog: Serbian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da hans generte teenagesøn bliver væk, begiver en ulykkeligt gift brasiliansk læge sig ud for at finde ham, og strategien er at følge et spor ad gangen.

Father’s Chair havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Father’s Chair på YouTube.Se Father’s Chair på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Father’s Chair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father’s Chair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Father’s Chair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Father’s Chair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar