Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father’s Chair

Father’s Chair

02/09/2016 | Flixfilm

Se Father’s Chair på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Jim Sheridan
Skuespillere: Alison Crosbie, Daniel Day-Lewis, Philip King, Emma Thompson
Spilletid: 133 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Da hans generte teenagesøn bliver væk, begiver en ulykkeligt gift brasiliansk læge sig ud for at finde ham, og strategien er at følge et spor ad gangen.


Se Father’s Chair på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFather’s Chair havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Father’s Chair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Father’s Chair herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Father’s Chair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father’s Chair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar