Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Father’s Chair

Father’s Chair

02/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Father’s Chair på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Jim Sheridan
Skuespillere: Alison Crosbie, Daniel Day-Lewis, Philip King, Emma Thompson
Spilletid: 133 min
Land: Ireland, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Da hans generte teenagesøn bliver væk, begiver en ulykkeligt gift brasiliansk læge sig ud for at finde ham, og strategien er at følge et spor ad gangen.


Se Father’s Chair på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Father’s Chair havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Father’s Chair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Father’s Chair herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Father’s Chair er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Father’s Chair stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar