Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fatma

27/04/2021 | Flixfilm

Se Fatma på Netflix

Indspilningsår: 2021–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Burcu Biricik, Mehmet Yilmaz Ak, Hazal Türesan, Sehsuvar Aktas
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En anonym hushjælp forsøger at komme sig over en personlig tragedie og begår stribevis af mord i sin søgen efter sin forsvundne mand, mens hun slikker gamle sår.

Fatma (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fatma på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fatma (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatma (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fatma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fatma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar