Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fatman

01/05/2022 | Flixfilm

Fatman på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Eshom Nelms, Ian Nelms
Skuespillere: Mel Gibson, Walton Goggins, Marianne Jean-Baptiste
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da julemanden mangler penge, indgår han en leveringsaftale med det amerikanske militær – netop som en hævngerrig, uartig 12-årig har hyret en lejemorder til at dræbe ham.

Fatman havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fatman på YouTube.Se Fatman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fatman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fatman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fatman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fatman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar