Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fauda

16/04/2020 | Flixfilm

Se Fauda på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lior Raz, Itzik Cohen, Neta Garty, Rona-Lee Shim'on
Spilletid: 60 min
Land: Israel
Sprog: Hebrew, Arabic
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En israelsk topagent må forlade sit otium for at jagte en palæstinensisk soldat, han troede var død, og derved igangsættes en kaotisk række af begivenheder.Se Fauda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fauda (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fauda (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fauda:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fauda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fauda (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar