Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Favorite Son

Favorite Son

12/01/2017 | Flixfilm

Se Favorite Son på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Harry Hamlin, Richard Allen, Gregory Avellone, Conrad Bachmann
Spilletid: 255 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Adoptivmoderen til en efterladt baby bliver nødt til at lede efter barnets biologiske mor, da drengen har brug for en knoglemarvstransplantation fra et familiemedlem.


Se Favorite Son på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFavorite Son havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Favorite Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Favorite Son herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Favorite Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Favorite Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar