Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear and Trembling

Fear and Trembling

09/06/2021 | Flixfilm

Fear and Trembling på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Alain Corneau
Skuespillere: Sylvie Testud, Kaori Tsuji, Tarô Suwa
Spilletid: 107 min
Land: France, Japan
Sprog: French, Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En belgisk kontormedarbejder flytter tilbage til sin barndoms Japan, hvor livet som udlænding viser sig at være svært at håndtere.

Fear and Trembling havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fear and Trembling på YouTube.Se Fear and Trembling på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fear and Trembling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear and Trembling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fear and Trembling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fear and Trembling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar