Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear City: New York vs The Mafia

Fear City: New York vs The Mafia

22/07/2020 | Flixfilm

Se Fear City: New York vs The Mafia på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Alite, Michael Franzese, Jim Kossler
Spilletid: 156 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I 1970'erne og 1980'erne var New York underlagt fem mafiafamiliers benhårde kontrol, indtil en gruppe FBI-agenter gjorde det utænkelige og detroniserede dem.

Fear City: New York vs The Mafia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fear City: New York vs The Mafia på YouTube.Se Fear City: New York vs The Mafia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fear City: New York vs The Mafia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear City: New York vs The Mafia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fear City: New York vs The Mafia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fear City: New York vs The Mafia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar