Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear City: New York vs The Mafia

Fear City: New York vs The Mafia

22/07/2020 | Flixfilm

Se Fear City: New York vs The Mafia på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I 1970'erne og 1980'erne var New York underlagt fem mafiafamiliers benhårde kontrol, indtil en gruppe FBI-agenter gjorde det utænkelige og detroniserede dem.


Se Fear City: New York vs The Mafia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fear City: New York vs The Mafia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fear City: New York vs The Mafia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fear City: New York vs The Mafia:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fear City: New York vs The Mafia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear City: New York vs The Mafia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar