Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear Dot Com

Fear Dot Com

01/10/2020 | Flixfilm

Se Fear Dot Com på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En detektiv i New York slår sig sammen med en medarbejder fra Sundhedsministeriet for at finde en morderisk sadist, som transmitterer tortur på internettet.

Fear Dot Com havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Fear Dot Com på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fear Dot Com ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear Dot Com stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fear Dot Com, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fear Dot Com er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar