Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear Is the Key

Fear Is the Key

01/01/2022 | Flixfilm

Fear Is the Key på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Michael Tuchner
Skuespillere: Barry Newman, Suzy Kendall, John Vernon
Spilletid: 103 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En ekspert i undersøisk bjærgning søger hævn for sin kone og barns død, efter at deres fly – som medbragte uvurderlige ædelstene – bliver skudt ned.

Fear Is the Key havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fear Is the Key på YouTube.Se Fear Is the Key på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fear Is the Key ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear Is the Key stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fear Is the Key, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fear Is the Key er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar