Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear of the Dark

Fear of the Dark

04/03/2015 | Flixfilm

Se Fear of the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Horror
Instruktør: K.C. Bascombe
Skuespillere: Kevin Zegers, Jesse James, Rachel Skarsten, Charles Edwin Powell
Spilletid: 86 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Ryan er meget mørkeræd, men hans storebror synes han overdriver – indtil en strømafbrydelse beviser, at Ryan har god grund til at være skrækslagen.


Se Fear of the Dark på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFear of the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fear of the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fear of the Dark herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fear of the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear of the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar