Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear of the Dark

Fear of the Dark

04/03/2015 | Flixfilm

Fear of the Dark på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Horror
Instruktion: K.C. Bascombe
Skuespillere: Kevin Zegers, Jesse James, Rachel Skarsten
Spilletid: 86 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Ryan er meget mørkeræd, men hans storebror synes han overdriver – indtil en strømafbrydelse beviser, at Ryan har god grund til at være skrækslagen.

Fear of the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fear of the Dark på YouTube.Se Fear of the Dark på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fear of the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear of the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fear of the Dark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fear of the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar