Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Fear Street’ – Netflix er klar med 3x R-rated sommergys

‘Fear Street’ – Netflix er klar med 3x R-rated sommergys

19/05/2021 | Flixfilm

Fear20StreetStreamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for deres kommende gysertrilogi ‘Fear Street’, som er baseret på de populære teenage horrorbøger fra R.L. Stine.

Find teaseren nederst i artiklen.

De tre film, som er instrueret af Leigh Janiak (‘Scream: The TV Series’), får alle premiere i juli med blot en uges mellemrum. Der er dermed dømt ægte sommergys hver eneste uge!

Første film ‘Fear Street Part 1: 1994’, som kan streames fra den 2. juli, finder en gruppe teenagere ud af, at de skræmmende begivenheder, der har fundet sted i deres by Shadyside, Ohio, kan være forbundet med hinanden og at de måske er næste mål.

I 1978 opstår der konflikter mellem de velstående fra den flotte by Sunnyvale og medarbejderne fra nedslidte Shadyside, men da rædsler fra begge byer begynder at skabe uro, må de slå sig sammen for at løse et skræmmende mysterium før det er for sent.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Shirley'

Artiklen fortsætter under annoncen

En koloni grebet af en hysterisk heksejagt i den sidste film i trilogien; ‘Fear Street Part 3: 1666’, der har dødbringende konsekvenser i århundreder fremover, mens teenagerne i 1994 forsøger og endelig sætte en stopper for deres bys forbandelse.

På rollelisten finder man blandt andet Maya Hawke (‘Stranger Things‘), Darrell Britt-Gibson (‘Californication’), Sadie Sink (‘Stranger Things’) og Gillian Jacobs (‘Community’)

Det er første gang, at den populære bogserie, som er solgt i mere end 80 millioner eksemplarer, bliver filmatiseret.

‘Fear Street Part 1: 1994’ – Premiere 2. juli.
‘Fear Street Part 2: 1978’ – Premiere 9. juli.
‘Fear Street Part 3: 1666’ – Premiere 16. juli.
Skriv kommentar