Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear Street (Part 1): 1994

Fear Street (Part 1): 1994

02/07/2021 | Flixfilm

Fear Street (Part 1): 1994 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I kølvandet på en række brutale mord kæmper en teenager og hendes venner mod en ond kraft, der har plaget deres berygtede by i århundreder. Velkommen til Shadyside.

Fear Street (Part 1): 1994 havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fear Street (Part 1): 1994 på YouTube.Se Fear Street (Part 1): 1994 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fear Street (Part 1): 1994 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear Street (Part 1): 1994 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fear Street (Part 1): 1994, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fear Street (Part 1): 1994 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar