Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear Street Part 2: 1978

Fear Street Part 2: 1978

09/07/2021 | Flixfilm

Fear Street Part 2: 1978 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I den forbandede landsby Shadyside terroriseres Camp Nightwing af en seriemorder, som vender en sjov sommer til en uhyggelig kamp for livet.Se Fear Street Part 2: 1978 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fear Street Part 2: 1978 havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fear Street Part 2: 1978 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Fear Street Part 2: 1978 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear Street Part 2: 1978 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fear Street Part 2: 1978, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fear Street Part 2: 1978 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar