Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fear Thy Neighbor

28/02/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2014–2018
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tish Iceton, David Bacque, Craig Cyr, Matthew Sauvé
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Interviews og genskabte scener skildrer disse virkelige historier om nabostridigheder, der starter i det små men vokser på uforudsigelige og ofte tragiske måder.


Se Fear Thy Neighbor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fear Thy Neighbor (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fear Thy Neighbor (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fear Thy Neighbor herunder:Fra premieredatoen (28. februar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Fear Thy Neighbor er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Fear Thy Neighbor (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Fear Thy Neighbor

  1. Gitte S. - kl. 00:25, 28-02-2018:

    Jeg havde set sidste afsnit af sæson 1 og skulle til at se sæson 2, men Netflix meldte om problemer, så jeg loggede af og ind igen men til min STORE OVERRASKELSE var sæson 2 pludselig væk!! 🙁

    Skriv kommentar