Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fear Thy Neighbor

Fear Thy Neighbor

28/02/2017 | Flixfilm

Se Fear Thy Neighbor på Netflix

Indspilningsår: 2014–2019
Genre: Action, Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tish Iceton, David Bacque, Craig Cyr, Brian Scott Carleton
Spilletid: 44 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Interviews og genskabte scener skildrer disse virkelige historier om nabostridigheder, der starter i det små men vokser på uforudsigelige og ofte tragiske måder.


Se Fear Thy Neighbor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFear Thy Neighbor (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fear Thy Neighbor (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Fear Thy Neighbor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fear Thy Neighbor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fear Thy Neighbor (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Fear Thy Neighbor

  1. Gitte S. - kl. 00:25, 28-02-2018:

    Jeg havde set sidste afsnit af sæson 1 og skulle til at se sæson 2, men Netflix meldte om problemer, så jeg loggede af og ind igen men til min STORE OVERRASKELSE var sæson 2 pludselig væk!! 🙁

    Skriv kommentar