Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fearless

14/08/2020 | Flixfilm

Se Fearless på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Cory Edwards
Skuespillere: Yara Shahidi, Miles Robbins, Miguel, Jadakiss
Spilletid: 89 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: En teenagegamer bliver nødt til at oppe sig som babysitter på fuld tid, da hans yndlingsspil anbringer tre småbørn med superkræfter i hans baghave.


Se Fearless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fearless havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Fearless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Fearless:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Fearless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fearless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar