Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Fed Up

24/07/2015 | Flixfilm

Se Fed Up på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: Stephanie Soechtig
Skuespillere: Michele Simon, Katie Couric, Bill Clinton
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Denne opsigtsvækkende dokumentar undersøger de underliggende årsager til børns overvægt, hvilket er et voksende sundhedsproblem i USA.

Fed Up havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fed Up på YouTube.Se Fed Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Fed Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fed Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fed Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fed Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar