Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Federico Correa

Federico Correa

22/05/2022 | Flixfilm

Federico Correa på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette interview med Luis Fernández-Galiano analyserer mesterarkitekten Federico Correa sit livs arbejde og oprindelsen af hans særegne stil.

Federico Correa havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Federico Correa på YouTube.Se Federico Correa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Federico Correa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Federico Correa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Federico Correa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Federico Correa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar