Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feed the Beast

Feed the Beast

14/04/2017 | Flixfilm

Se Feed the Beast på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Schwimmer, Jim Sturgess, Lorenza Izzo, Michael Gladis
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En alkoholisk sommelier udklækker en plan om at åbne en restaurant i Bronx sammen med sin iltre ven, men de lander i en hvepserede af gangstere.


Se Feed the Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFeed the Beast (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Feed the Beast (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Feed the Beast herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Feed the Beast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feed the Beast (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar