Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feel Good

Feel Good

04/06/2021 | Flixfilm

Se Feel Good på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mae Martin, Charlotte Ritchie, Phil Burgers
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Standupkomikeren Mae Martin håndterer et lidenskabeligt og rodet nyt forhold til pigekæresten, George, mens hun tackler udfordringerne ved at være ædru.

Feel Good (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Feel Good på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Feel Good (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feel Good (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feel Good, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feel Good er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar