Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feel Rich

Feel Rich

23/08/2017 | Flixfilm

Se Feel Rich på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Peter Spirer
Skuespillere: Common, Jermaine Dupri, Game, Afya Ibomu
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Musikere, atleter og andre skitserer fordelene ved motion, en sund kost og åndelig velvære for hiphop-generationen.


Se Feel Rich på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFeel Rich havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Feel Rich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Feel Rich herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Feel Rich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feel Rich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar