Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feel the Beat

Feel the Beat

19/06/2020 | Flixfilm

Se Feel the Beat på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Elissa Down
Skuespillere: Sofia Carson, Pamela MacDonald, Sonia Laplante
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter at have misset sin chance på Broadway må en selvcentreret danser modvilligt rejse hjem. Her siger hun ja til at træne et hold outsidere til en stor konkurrence.

Feel the Beat havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Feel the Beat på YouTube.Se Feel the Beat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Feel the Beat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feel the Beat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feel the Beat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feel the Beat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar