Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feels Like Ishq

Feels Like Ishq

23/07/2021 | Flixfilm

Feels Like Ishq på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kappil Shah, Radhika Madan, Tanya Maniktala
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I kortfilm følger vi unge mennesker, som gennemlever alle de følelser, der kommer i spil, når man finder kærligheden de mest uventede steder.Se Feels Like Ishq på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Feels Like Ishq (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Feels Like Ishq på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Feels Like Ishq (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feels Like Ishq (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feels Like Ishq, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feels Like Ishq er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar