Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Feels Like Ishq

Feels Like Ishq

23/07/2021 | Flixfilm

Se Feels Like Ishq på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jojo Singh, Mihir Ahuja, Anupriya Caroli
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I kortfilm følger vi unge mennesker, som gennemlever alle de følelser, der kommer i spil, når man finder kærligheden de mest uventede steder.

Feels Like Ishq (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Feels Like Ishq på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Feels Like Ishq (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Feels Like Ishq (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Feels Like Ishq, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Feels Like Ishq er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar