Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Fejr kærligheden med Netflix: 5 film der får dig i bryllupsstemning

Fejr kærligheden med Netflix: 5 film der får dig i bryllupsstemning

08/09/2017 | Flixfilm

Hvem elsker ikke de særlige sommerfester, hvor kærligheden fejres mellem hovedpersonerne i sort, hvidt og tyl? Der er altid sat alle sejl ind, men efter den 8. fest på under to måneder, kan det godt være lidt svært selv at komme helt i gear til endnu en bryllupsfest.

Netflix har samlet 5 film, du skal se, der med garanti vil få dig i bryllupsstemning, og samtidig giver dig et kærligt grin, der får dig til at glæde dig til de sidste få kærlighedsfester i bryllupssæsonen. For intet er så yndigt som at følges ad, selvom vejen dertil sommetider er kringlet og uforudsigelig.

Her kan du se listen med de 5 bryllupsfilm;

My Big Fat Greek Wedding

Toula er single og græsk. Hun møder Ian, der er vegetar og ikke spor græsk. Kulturkløften er dyb, så det kræver mere end en flaske ouzo at forene de to familier. Med skræk for at hendes familie vil skræmme ham væk, støder de på en del forhindringer og komiske situationer, der gør filmen afsindig underholdende.

Se My Big Fat Greek Wedding på Netflix.

When Love Happens

Mo er dødtræt af at planlægge bryllupper for andre og ikke selv have held i kærlighed. Derfor tyr hun til internettet for at se, om hun kan finde sin egen drømmeprins. Sæt dig godt til rette i sofaen, og nyd en film med masser af humor og stærke karakterer.

LÆS OGSÅ   Netflix laver true-crime om uopklaret mord på tv-vært

Se When Love Happens på Netflix.

Naked

Rob er vildt forelsket og skal endelig giftes. Men han er ragende nervøs og fanget i en tidssløjfe, der tvinger ham til at genopleve de samme nervepirrende timer om og om igen, indtil han får gjort tingene ordentligt på hans bryllupsdag. Du kan forvente en komedie lidt ud over det sædvanlige.

Se Naked på Netflix.

Imagine Me & You

I denne skæve og romantiske komedie bliver den vordende brud Rachel dybt forelsket. Problemet er bare, at det ikke er i gommen, men i den smukke mørkhårede bryllupsgæst. Og hvem ved, hvem den rigtige er, hvis ikke du prøver det af? Nyd en humoristisk film fyldt med kærlighed.

Se Imagine Me & You på Netflix.

Love and Other Disasters

Hun er ung, fræk og god til at finde kærester til sine venner. Men hun kan ikke se, hvem der er perfekt for hende selv. Med skønne Brittany Murphy i hovedrollen, kan du se frem til en vaskeægte britisk komedie om kærlighed og al det løse.

Se Love and Other Disasters Netflix.Skriv kommentar