Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Felix Lobrecht: Hype

Felix Lobrecht: Hype

04/11/2020 | Flixfilm

Felix Lobrecht: Hype på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Jan-Peter Horns
Skuespillere: Felix Lobrecht
Spilletid: 59 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Med sin mørke humor stiller Felix Lobrecht skarpt på overhøflighed, underlig latter, akavet babygang og meget andet i denne standup-special.

Felix Lobrecht: Hype havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Felix Lobrecht: Hype på YouTube.Se Felix Lobrecht: Hype på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Felix Lobrecht: Hype ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Felix Lobrecht: Hype stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Felix Lobrecht: Hype, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Felix Lobrecht: Hype er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar