Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Fellini – I Am A Clown

Fellini – I Am A Clown

07/07/2021 | Flixfilm

Fellini – I Am A Clown på Netflix

Produktionsår: 1960–
Genre: N/A
Instruktion: N/A
Skuespillere: Federico Fellini, Amedeo Nazzari, Piero Gherardi
Spilletid: 55 min
Land: Belgium
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I 1967 overtaler produceren Peter Goldfarb instruktøren Federico Fellini til at bruge sit talent på amerikansk tv for første gang og lave en mockumentar.

Fellini – I Am A Clown havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Fellini – I Am A Clown på YouTube.Se Fellini – I Am A Clown på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Fellini – I Am A Clown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Fellini – I Am A Clown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Fellini – I Am A Clown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Fellini – I Am A Clown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar