Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Felon

19/04/2017 | Flixfilm

Se Felon på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Ric Roman Waugh
Skuespillere: Stephen Dorff, Marisol Nichols, Vincent Miller, Anne Archer
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Efter at have dræbt en indbrudstyv i et forsøg på at beskytte sin familie bliver Wade dømt for uagtsomt manddrab og smidt i fængsel.


Se Felon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkFelon havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Felon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Felon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Felon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Felon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar