Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Felon

15/11/2022 | Flixfilm

Felon på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Ric Roman Waugh
Skuespillere: Stephen Dorff, Marisol Nichols, Vincent Miller
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter at have dræbt en indbrudstyv i et forsøg på at beskytte sin familie bliver Wade dømt for uagtsomt manddrab og smidt i fængsel.Se Felon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Felon havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Felon på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Felon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Felon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Felon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Felon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar