Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem anmelderroste sci-fi-film på Netflix

Fem anmelderroste sci-fi-film på Netflix

25/09/2020 | Flixfilm

Fem anmelderroste sci fi film paa NetflixDet er ikke altid nemt, at blive enig med andre eller sig selv om hvad man skal se på Netflix, men heldigvis forsøger Flixfilm i denne artikel at komme til undsætning – hvis altså man har en forkærlighed til science fiction.

I denne artikel har vi nemlig samlet fem anmelderroste sci fi-film, som alle kan streames på Netflix netop nu, der byder på hæsblæsende fremtidshistorier.

Kom blandt andet med til en måske ikke så fjern fremtid hvor det er muligt, at forudsige forbrydelser, før de begås. Det er i hvert fald en teknologi, der kunne have været anvendelig i actionbraget Edge of Tomorrow, som er en af de andre kritikerroste anbefalinger hvor Tom Cruise forsøger at bekæmpe en invasion fra rummet.

Se de 5 anmelderroste sci-fi-film herunder;

Edge of Tomorrow

Artiklen fortsætter under annoncen

Edge of Tomorrow

Mens Jorden bekæmper en invasion fra rummet, dræbes Bill Cage i kamp, og en tidsløkke tvinger ham til at opleve hans sidste dag igen og igen.

Se Edge of Tomorrow på Netflix.

Bumblebee

Bumblebee

Bumblebee flygtede fra decepticonerne i 1987 og skjuler sig nu på Jorden. Den forslåede autobot bliver venner med en nedtrykt teenager og har fjenderne lige i hælene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stream Bumblebee på den danske Netflix.

Minority Report

Minority Report

Sidst i det 21. århundrede, hvor teknologien kan forudsige forbrydelser, før de begås, anklages en førende “Precrime”-betjent for mord.

Se Minority Report på Netflix.

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Star Trek-fornyelsen fortsætter med denne actionefterfølger, hvor Kirk og Spock kæmper mod en terrortrussel i Starfleet og får hjælp fra en uventet kant.

Se Star Trek Into Darkness på Netflix Danmark.

Advantageous

Advantageous

For at beholde sit job hos en biomedicinsk virksomhed, som prioriterer de unge medarbejdere, er en midaldrende kvinde nødt til at deltage i et eksperiment.

Stream Advantageous på Netflix.

Hvilke sci-fi-film synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar