Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Fem børnevenlige efterårsfilm på Netflix

Fem børnevenlige efterårsfilm på Netflix

14/10/2020 | Flixfilm

Fem boernevenlige efteraarsfilm paa NetflixEfterårsferien er i fuld gang hos de fleste børnefamilier og selvom det gælder om at nyde naturen mens vejret stadig er hæderligt, så skal der også være plads til underholdning i sofaen under tæppet.

Derfor har vi i denne artikel samlet fem familiefilm, som er perfekte til efteråret. Alle kan streames på Netflix Danmark.

Anbefalingerne skulle gerne kunne underholde hele familien – fra de største til de mindste – til trods for at enkelte titler desværre ikke har danske stemmer.

Kom blandt andet med på et højtflyvende eventyr til den magiske Ønskeø, samt på en nervepirrende redningsaktion hvor en spækhugger holdes fanget i en forlystelsespark.

Se de 5 børnevenlige efterårsfilm herunder;

Familien Willoughby

Familien Willoughby

Fire søskende, der har nogle meget egoistiske forældre, planlægger at slippe af med dem for altid og skabe deres egen fuldkommen uperfekte familie.

Filmen kan streames med danske eller originale stemmer.

Se Familien Willoughby på Netflix Danmark.

Far til fire paa toppen

Far til fire på toppen

En far tager et nyt job for at redde sin familie. Der er bare et enkelt problem: Jobbet er på 27. etage, og han har forfærdelig højdeskræk.

Filmen kan naturligvis streames med danske stemmer.

Se Far til fire på toppen på Netflix Danmark.

hook

Hook

Et højtflyvende eventyr fra Steven Spielbergs magiske verden med Robin Williams i hovedrollen som den voksne Peter Pan og Dustin Hoffman som den berygtede Kaptajn Klo.

Filmen kan streames med danske undertekster.

Se Hook på Netflix Danmark.

befri Willy

Befri Willy

Da en dreng skal fjerne den graffiti, han har malet på en spækhuggers vandtank i en forlystelsespark, udvikler han et nært og uventet venskab med det vilde dyr.

Filmen kan streames med danske eller originale stemmer.

Se Befri Willy på Netflix Danmark.

Doerenes Vogtere

Dørenes Vogtere

Da en kinesisk families suppebutik bliver saboteret af en konkurrent, afbryder to beskyttere fra den åndelige verden deres pensionisttilværelse for at beskytte dem.

Filmen kan desværre kun streames med danske undertekster.

Se Dørenes Vogtere på Netflix Danmark.Skriv kommentar