Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem danske film på Netflix

Fem danske film på Netflix

13/09/2019 | Flixfilm

danske film netflixUdenlandske film får ofte kamp til stregen når danskerne skal vælge underholdning. Der er nemlig ikke noget bedre end en god dansk film.

Danmark har heldigvis tradition for at lave fængende film, der byder på en god historie og som ikke kræver store millionbudgetter og masser af effekter.

I denne artikel har vi samlet fem danske spillefilm, som ligger klar til streaming på Netflix.

Kom blandt andet med til 2. verdenskrig og følg det modige danske cykelinfanteri på en nervepirrende misson eller dyk ned i den danske underverden med bandeopgør, vold og drab.

Se de fem danske filmanbefalinger herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

lykke per

Lykke-Per

En dygtig ingeniør flygter fra sine fattige rødder for at søge rigdom og succes blandt Københavns elite. Men den stolthed, der driver ham, truer med at blive hans fald. Instrueret af Bille August med Esben Smed, Rasmus Bjerg og Tommy Kenter.

Se Lykke-Per på Netflix.

9. april

Artiklen fortsætter under annoncen

9. april

På en skæbnesvanger dag efter starten af 2. verdenskrig spærrer det modige danske cykelinfanteri vejen for de invaderende tyske styrker, mens de afventer hjælp. Instrueret af Roni Ezra med Pilou Asbæk, Lars Mikkelsen og Martin Greis.

Se 9. april på Netflix.dk.

Underverden

Underverden

Da hans lillebror bliver dræbt i et bandeopgør, forlader Zaid sin lovende karriere som læge og et lykkeligt familieliv for at få hævn. Instrueret af Fenar Ahmad med Dar Salim, Stine Fischer Christensen og Ali Sivandi.

Stream Underverden på Netflix.

kollektivet

Kollektivet

Et københavnsk par beslutter et sætte fut i deres forhold ved at være værter for et kollektiv, men begær og jalousi truer snart idyllen. Instrueret af Thomas Vinterberg med Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm og Lars Ranthe.

Se Kollektivet på Netflix Danmark.

Krigen

Krigen

Da en beslutning, han tager under kamp, betyder døden for civile i Afghanistan, bliver en dansk officer kaldt hjem anklaget for krigsforbrydelser. Instrueret af Tobias Lindholm med Pilou Asbæk, Søren Malling og Charlotte Munck.

Find Krigen på Netflix.

Hvilke danske film er dine favoritter? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar