Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem efterårsfilm på Netflix

Fem efterårsfilm på Netflix

04/09/2018 | Flixfilm

I weekenden melder vejrudsigten igen regn og temperaturer under 20 grader. Efteråret kalder på fordybelse, så hop under tæppet med en kop varmt og nyd en ægte filmklassiker.

I denne artikel har vi samlet fem film, du skal se på Netflix Danmark, når efterårsmørket sænker sig over landet og det igen er tid til at pakke sig under det lune tæppe.

Find de 5 film med efterårsstemning herunder;

Ghost

Sam bliver dræbt af en overfaldsmand, men hans kærlighed til kæresten, Molly, rækker hinsides graven. Molly er i stor fare, og Sams ånd forsøger at advare sit livs kærlighed. Med flere Oscars og Golden Globes i bagagen og en placering på top 100-listen over kærlighedsfilm er Ghost selvfølgelig en af de filmklassikere, du skal varme dig på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Ghost på Netflix.

The Godfather

Den mest indbringende film i 1972, og med en Oscar statuetter for bedste film, bedste manuskript og bedste mandlige hovedrolle, skal du selvfølgelig også se dette efterår. Mafia familiens overhoved overlever kun med nød og næppe et mordforsøg. Det får hans yngste søn til at hævne sig på de formodet gerningsmænd.

Se The Godfather på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ondskabens Hotel

En vaskeægte gyserklassiker som ligger på AFIs top 100-liste over spændingsfilm. Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have vandret rundt på et øde og uhyggeligt hotel udenfor sæson. Hvad mon venter på værelse 237?

LÆS OGSÅ:   De sidste afsnit af 'Cobra Kai' fremrykkes

Se Ondskabens Hotel på Netflix.

Dunkirk

En helt ny filmklassiker. Den mest indtjenende fim om 2. Verdenskrig nogensinde har også vundet 3 Oscars. I maj 1940 kæmpede soldater og civile med at evakuere Europas sidste håb, den britiske hær og deres allierede, fra Dunkirk både til lands, til vands og i luften.

Se Dunkirk på Netflix Danmark.

Tilbage Til Fremtiden

Den excentriske opfinder Doc Brown forvandler en DeLorean til en tidsmaskine, der uforvarende sender hans unge ven Marty McFly, 30 år tilbage i tiden. Med en 43. plads på IMDbs top ratede liste skal du selvfølgelig også have set Tilbage Til Fremtiden mere en én gang dette efterår.

Se Tilbage Til Fremtiden på Netflix Danmark.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar