Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem film og serier du skal se på Netflix i maj

Fem film og serier du skal se på Netflix i maj

30/04/2020 | Flixfilm

Fem film og serier du skal se på Netflix i maj 2020Netflix har hver måned premiere på en masse nye film og serier, som kan ses kvit og frit på streamingtjenesten.

I denne artikel har vi samlet fem Netflix-titler – 3 serier og 2 film, der alle får premiere i marts, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Glæd dig blandt andet til komedien The Lovebirds, som oprindelig skulle være sendt ud i biograferne, men nu får eksklusiv premiere på Netflix, da store dele af biograferne verden over holder lukket.

Se også Oscar-vinderen Damien Chazelles (‘Whiplash’, ‘La La Land’) første serie The Eddy om en natklubejer, der bliver rodet ud i problemer med farlige kriminelle, samt White Lines, som er en ny krimiserie fra skaberen af succes-serien ‘Money Heist‘.

Find flere kommende film og serier her: Nyt på Netflix i maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du streamer maj, herunder;

Hollywood

I Hollywood efter 2. verdenskrig vil en gruppe ambitiøse skuespillere og filmproducenter gøre næsten alt for, at deres drømme bliver til virkelighed.

Første sæson af Hollywood har premiere på Netflix 1. maj.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Eddy

Ejeren af en jazzklub i Paris bliver rodet ud i problemer med farlige kriminelle, mens han kæmper for at beskytte sin forretning, sit band og sin teenagedatter.

Miniserien The Eddy har premiere på Netflix 8. maj.

The Wrong Missy

Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms’et til den helt forkerte, er det for sent.

The Wrong Missy har premiere på Netflix 13. maj.

White Lines

Zoe Walker lægger sit rolige liv bag sig for at efterforske sin brors forsvinden på Ibiza, hvor hun hurtigt føres ind i dekadente og farlige miljøer.

Første sæson af White Lines har premiere på Netflix 15. maj.

The Lovebirds

Da et par, der er tæt på at gå fra hinanden, bliver rodet ind i et mord, tager de ud for at finde morderen og rense deres navn.

The Lovebirds har premiere på Netflix 22. maj.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i maj? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere maj-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i maj.
Skriv kommentar