Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem film og serier du skal streame i april

Fem film og serier du skal streame i april

27/03/2020 | Flixfilm

Fem film og serier du skal streame i aprilNetflix har hver måned premiere på en masse ny underholdning, som kan streames på streamingtjenesten.

I denne artikel har vi samlet 5 film og serier fra Netflix – 2 serier og 3 film, der får premiere i årets første måned, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Er det ikke nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i april; Nyt på Netflix i april.

Glæd dig blandt andet til helt nye afsnit af den populære Netflix-serie ‘Money Heist’ eller som den hedder på dansk ‘Papirhuset’. Serien er blandt de meste sete på streamingtjenesten – overhovedet.

Herudover genopliver Netflix universet fra Ghost in the Shell i en helt ny animationsserie, som er skabt af Shinji Aramaki og Kenji Kamiyama.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du tjekker ud i april, herunder;

Coffee and Kareem

En uduelig betjent fra Detroit må arbejde sammen med sin kærestes rapkæftede søn, da deres første forsøg på at nå hinanden ender i en afsløring af et forbryderkomplot.

Coffee and Kareem har premiere på Netflix 3. april.

Artiklen fortsætter under annoncen

Money Heist – Sæson 4

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens kongelige mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Fjerde sæson af Money Heist har premiere på Netflix 4. april.

Sergio

Efter den amerikanske invasion af Irak står FN-diplomaten Sergio Vieira de Mello (Wagner Moura) over for den farligste mission i sin karriere.

Sergio har premiere på Netflix Danmark den 17. april.

The Willoughbys

I denne animationsfilm lærer fire børn, der er blevet forladt af deres egoistiske forældre, hvordan de skal tilpasse deres gammeldags værdier til nutidens verden.

The Willoughbys har premiere på Netflix 22. april.

Ghost in the Shell: SAC_2045 – Sæson 1

I år 2045, efter den globale kapitalisme er kollapset, begynder en japansk eliteenhed at udføre hemmelige cyberoperationer.

Første sæson af Ghost in the Shell: SAC_2045 har premiere på Netflix 23. april.

Hvilke Netflix-titler glæder du dig mest til at streame på Netflix i april? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere april-nyheder på Netflix her: Nyt på Netflix i april.
Skriv kommentar