Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem film og serier du skal streame i november

Fem film og serier du skal streame i november

30/10/2020 | Flixfilm

november film serier netflixNetflix har hver måned premiere på en masse ny underholdning, som kan streames på streamingtjenesten.

I denne artikel har vi samlet 5 film og serier fra Netflix – 2 serier og 3 film, der får premiere i november, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Hvis det ikke er nok, kan du her se 30 film og serier, som alle får premiere på Netflix Danmark i november; Nyt på Netflix i november.

Glæd dig blandt andet til den Oscar-vindende instruktør Ron Howards imødesete melo-drama ‘Hillbilly Elegy’ med Amy Adams og Glenn Close, der forinden premieren på Netflix også kan fanges i de danske biografer.

Animationfilmen ‘The SpongeBob Movie: Sponge on the Run’ skulle også har været i biograferne, men tidligere på året afslørede Netflix, at de havde købt filmen, som nu kan opleves eksklusivt på Netflix. I filmen drager Svampebob og Patrick igen ud på et farefuldt eventyr, som denne gang kræver hjælp fra selveste Keanu Reeves!

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de fem Netflix-titler, som vi anbefaler du streamer i november, herunder;

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run

Da hans bedste ven, Gary, pludselig bliver taget fra ham, tager SvampeBob Patrick med på en vild mission langt væk fra Bikinibunden for at redde deres rødskallede ven.

Biograffilmen The SpongeBob Movie: Sponge on the Run får premiere eksklusivt på Netflix den 5. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Liberator – Sæson 1

En yderst broget flok modige soldater bliver nogle af de mest heltemodige fightere i den europæiske invasion under 2. verdenskrig. Baseret på virkelige hændelser.

Se første sæson af The Liberator på Netflix Danmark fra den 11. november.

The Crown – Sæson 4

Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2.’s regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede.

Fjerde sæson af storserien The Crown kan streames fra 15. november.

Hillbilly Elegy

Et vigtigt opkald bringer en jurastuderende fra Yale til sin hjemby i Ohio, hvor han reflekterer over tre generationers familiehistorie og overvejer sin egen fremtid.

Ron Howards stjernespækkede Hillbilly Elegy har premiere 14. november.

The Christmas Chronicles 2

Kate Pierce, der nu er en kynisk teenager, bliver uventet genforenet med julemanden, da en mystisk ballademager truer med at aflyse julen – i al evighed.

Kom i stensikker julestemning den 25. november når The Christmas Chronicles 2 har premiere på Netflix.

Hvilke Netflix-titler ser du dig mest frem til at streame på Netflix i november? Skriv dine favoritter nederst i kommentarfeltet.

Se flere kommende film og serier på Netflix Danmark her: Nyheder på Netflix i november.
Skriv kommentar