Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem film på Netflix til dine nytårstømmermænd

Fem film på Netflix til dine nytårstømmermænd

31/12/2017 | Flixfilm

Juletiden er forbi og et nyt år bliver snart skudt i gang med et brag af en fest. Men efter en vild fest, har hovedet det sjældent særlig godt dagen efter. Derfor har vi her hos Flixfilm samlet fem film, som du kan se d. 1. januar 2018, hvor du alligevel ligger med tømmermænd.

Af erfaring ved vi hvor svært det kan være, at holde sig vågen sådan en dag. Selvfølgelig har vi udpeget fem film, som ikke kræver den største koncentration for at følge med. Derudover er det også nogle film, du sikkert har set før, så det gør ikke så meget hvis du lukker øjnene lidt ind imellem.

Flixfilm ønsker jer alle et godt nytår.

Space Jam

I Looney Tunes verdenen står Snurre Snup og hans venner over for nogle små rumvæsener til en basketball kamp. Rumvæsenerne bruger snyd til at blive talentfulde, så Snurre Snup trækker den professionelle NBA spiller, Michael Jordan, ned i deres verden for at hjælpe. Kan de vinde kampen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Space Jam på Netflix.

Dum og Dummere

Harry og Lloyd er to glade men utrolig dumme venner. Lloyd bliver forelsket i en kvinden, Mary, på job og ser at hun glemmer sin kuffert i lufthavnen. Harry og Lloyd vælger at krydse USA i en hundelignende bil for at aflevere kufferten til en Mary. Kufferten er fyldt med penge og placeret i lufthavnen med vilje. Rejsen er lang og gakket.

Se Dum og Dummere på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Simpsons Movie

De er netop blevet enige om at stoppe forureningen i Lake Springfield, da Homer dropper en silo grisegødning i søen. Homer bliver fyret fra sit arbejde og Springfield bliver lukket inde i en glas kuppel. Byens befolkning vil dræbe Homer, fordi de har fundet hans silo i søen. Familien Simpson slipper ud af kuplen og rejser til Alaska, hvor de finder ud af at Springfield er i stor fare.

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for 'Bridgerton' sæson 3

Se The Simpsons Movie på Netflix.

Jumanji

Nu hvor efterfølgeren af filmen kører i biografen, kan man passende starte de nye år ud med at se den første udgave af Jumanji. Den handler om at et søskende par finder et magisk brætspil på et støvet loft. Brætspillet indeholder sin egen magiske verden, og de møder en mand, der har været fange i spillet i 26 år.

Se Jumanji på Netflix Danmark.

Op

Når dagen står på tømmermænd er der ikke noget som en hyggelig film fra Disneys verden. Carl og Ellie Fredricksen har altid ønsket sig at tage på eventyr, men opsparingen til Paradise Falls må bruges på andre uheldigvis bruges på andre fornødenheder. Carl og Ellie bliver gamle og beslutter sig endelig for at tage på eventyr, men Ellie bliver syg og dør. Carl binder balloner til sit tag og flyver så med hele huset på eventur. Her møder han drengen Robert, hunden Doggo og den sjældne fugl Kenneth.

Find Op på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
6 kommentarer til Fem film på Netflix til dine nytårstømmermænd

 1. Palle jensen - kl. 23:31, 31-12-2017:

  Det er jo gamle film som har været vist på divs tv kanaler , kan ikke passe at i ikke kan finde på noget der ikke er blevet vist over 100 ganga på tv , hvis jeg vil se genudsendelse kan jeg jo ligså godt beholde min den store tv-pakke og så afmelde netflix , så kære netflix find dog på noget som man ikke er træt af at se , eks waltons serie , og hvad med battleship bare for at nævne et par stykke. Godt nytår netflix. Vh palle jensen.

 2. Mads Arnholtz - kl. 03:05, 01-01-2018:

  Helt ærligt Netflix. Fem gamle film. Er det virkelig det bedste i kan tilbyde. Film som er blevet sendt et utal af gange på diverse kanaler herhjemme. Det er helt klart en ommer.
  Hvis det er stilen fremover, så er der ingen grund til at fortsætte hos jer..

 3. Jan - kl. 05:31, 01-01-2018:

  Det er rigtigt tamt at man ikke kan yde sine kunder bedre kvalitet 4. Kenneth Cak - kl. 08:58, 01-01-2018:

  Go’natflix Mand.. alt hvad i har er jo gratis på You Tube..! Kom lige et gear op for helfitte..!

 5. Flixfilm - kl. 10:16, 01-01-2018:

  Hej,

  Vi ved godt, at filmene øjensynligt er set før og at det ikke er storslået mesterværker, men som vi skriver, så er det her fem film, som man – trods tømmermænd – stadig kan følge med i da de ikke kræver større koncentration.

  Hvis ovenstående film ikke har nogle interesse, så har Netflix en masse andet og alene i dag er der kommet mange nye. Find alle film og serier på Netflix her: https://www.flixfilm.dk..

  Godt nytår 🙂

 6. fens - kl. 09:08, 02-01-2018:

  Tak for tippet med at se Space Jam. Den nød vores børn halvdelen af, inden den udløb på Netflix ved midnat….

Skriv kommentar