Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Fem Halloween-gys på Netflix

Fem Halloween-gys på Netflix

16/10/2019 | Flixfilm

halloween gys gru film serier netflix 2019 danmarkI takt med at efterårsmørket sænker sig og årets uhyggeligste dag nærmer sig har streamingtjenesten Netflix oprustet sit udvalg med en masse skrækslagende underholdning.

Flixfilm har i denne artikel samlet 5 af de bedste gys på Netflix – Perfekt til Halloween.

Blandt de gruopvækkende anbefalingerne, som alle kan streames med det samme, kan man blandt andet følge en grusom smed torturerer en dæmon, som han giver skylden for sit elendige liv og en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder.

Se de fem Halloween-gys herunder;

The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House

I glimt fra nutid og fortid følger vi en knust familie, der konfronteres med plagsomme minder om deres gamle hjem og de skrækkelige begivenheder, der drev dem ud af det.

Se The Haunting of Hill House på Netflix.

Geralds Game

Gerald’s Game

Da hendes mands sexleg går galt, står Jessie – lænket til en seng i et fjerntliggende hus ved en sø – over for onde visioner, mørke hemmeligheder og et dystert valg.

Se Gerald’s Game på Netflix.

Haunted

Haunted

Virkelige personer sidder sammen med venner og familie og fortæller forfærdelige, sande historier, de har oplevet, som bliver genskabt via rystende rekonstruktioner.

Se Haunted på Netflix.

Errementari

Errementari: The Blacksmith and the Devil

En grusom smed torturerer en dæmon, som han giver skylden for sit elendige liv. Men en forbipasserende forældreløs pige kan forandre alt. Baseret på et baskisk folkesagn.

Se Errementari: The Blacksmith and the Devil på Netflix.

Creeped Out

Creeped Out

En maskeret figur kendt som Den nysgerrige samler historier om sort magi, overjordiske møder og ondsindet teknologi i denne serie for børn.

Se Creeped Out på Netflix.

Hvilke film og serier plejer du at se til Halloween? Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.Skriv kommentar