Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem krimier på Netflix, som holder spændingsniveauet hele sommeren

Fem krimier på Netflix, som holder spændingsniveauet hele sommeren

28/06/2018 | Flixfilm

Sommerferie hænger ofte sammen med en spændende bog under parasollen. Er du ikke den læsehest, du havde håbet på, eller skal øjnene bare have et hvil, er her samlet fem krimier som garanteret vil holde dig vågen, når der er siesta.

Der er både film, som byder på modbydelige kidnapninger samt serier, der er baseret på virkelige hændelser og som næsten ikke er til at tro.

God fornøjelse.

Dicte (Serie)

Er du til dansk krimi, når de er bedst, skal du følge den aarhusianske journalist Dicte. De tre sæsoner tager dig med, når politi og journalister til tider hjælper, og til tider spænder ben for hinanden for at gøre deres arbejde bedst muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Dicte på Netflix Danmark.

Døden på trappen (Serie)

Er du mere til krimi fra det virkelige liv, skal du se den helt nye prisbelønnede serie om døden på trappen. Efter sin kones mystiske dødsfald kommer Michael Petersons liv under mikroskop, for at finde ud og om det var uheld eller mord.

Se Døden på trappen på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisoners (Film)

Skal du følge én, som også tager sagen i egen hånd, er det Keller Dover i filmen Prisoners. Da hans 6-årige datter og hendes veninden forsvinder, og politiets efterforskning stopper, opsøger han selv gerningsmanden i kampen om retfærdighed.

Se Prisoners på Netflix Danmark.

Safe (Serie)

Endnu en far, som mister sin datter, tager sagen i egen hånd. Denne gang er det i serien Safe, hvor man i 8 afsnit følger den enlige far og kirurgs afdækning af det velhavende kvarter og hemmeligheder hos de, der står ham aller nærmest.

Se Safe på Netflix Danmark.

Sindssygelægen (Serie)

I New Yorks gader tilbage i 1896 er ofrene for en frygtelig seriemorder unge hjemløse drenge. Politikommissæren hyrer psykologen Laszlo Kreizler til at finde den bagvedliggende årsag, så de på ti episoder kan opklare sagen og fange seriemorderen.

Se Sindssygelægen på Netflix Danmark.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar