Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem mørke og urovækkende film på Netflix

Fem mørke og urovækkende film på Netflix

13/11/2020 | Flixfilm

urovaekkende film netflixDer er ikke noget bedre end at kaste sig over en film, som byder på andet end tomme kalorier og i stedet påvirker og sætter sig i kroppen.

I denne artikel har vi samlet fem film, som netop nu kan streames på Netflix, som med garanti vil gøre indtryk og få følelserne vækket.

Vi skal dog advare om, at det ikke er lutter postive film – De fem anbefalinger byder nemlig på hjerteskærende, urovækkende og frygtelige historier, som godt kunne være baseret på virkelige begivenheder.

Se blandt andet en psykisk syg komikers liv tage en uhyggelig drejning, en kvinde, som bliver vidne til en chokerende scene, samt efterforskningen af mystiske tilfælde af spædbarnsdød og frygtelige ritualer.

Se de fem mørke filmanbefalinger herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Offergaven

Offergaven

Amaia efterforsker flere mystiske tilfælde af spædbarnsdød og frygtelige ritualer. Imens er folk omkring hende i yderste livsfare.

Se Offergaven på Netflix.

Joker

Artiklen fortsætter under annoncen

Joker

I Gotham City i 1981 kæmper en betrængt, psykisk syg komiker for at blive set. Hans liv tager en mørk og uhyggelig drejning, da han tager kampen op mod sine angribere.

Stream Joker på Netflix.

Kvinden i toget

Kvinden i toget

En skilt kvinde, der observerer et idyllisk par fra lang afstand, bliver vidne til en chokerende scene, som bliver centrum for et mysterium om en forsvundet person.

Se Kvinden i toget på Netflix.

Fatal Affair

Fatal Affair

En advokat bliver fanget i en skræmmende kattens leg med musen, da en drink med en gammel ven fører til en besættelse, som bringer alle, hun elsker, i farezonen.

Stream Fatal Affair på Netflix.

Secret Obsession

Secret Obsession

Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.

Se Secret Obsession på Netflix.

Hvilke nervepirrende film synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar