Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem mordmysterier på Netflix

Fem mordmysterier på Netflix

20/11/2020 | Flixfilm

mordmysterier film netflixHvem er morderen? Det er det mest brændende spørgsmål, som trænger sig på når der er blevet begået en gådefuld kriminel handling.

I denne artikel har vi derfor samlet fem film, som netop nu ligger klar til streaming på Netflix, og som dykker ned i nervepirrende mordmysterier.

Kom med på opklaringen på en oplagt sag, som ikke udvikler sig som ventet, samt en nyuddannet FBI-agent, der efterforsker mordet på en teenagepige i et fjerntliggende reservat i Wyoming.

Se de fem mordmysterier herunder;

Contratiempo

Den Usynlige Gæst

Efter at være vågnet ved siden af sin nu døde elsker på et hotelværelse ansætter en ung forretningsmand en advokat for at finde ud af, hvordan han endte som mordmistænkt.

Stream Den Usynlige Gæst på Netflix.

primal fear film

Artiklen fortsætter under annoncen

Primal Fear

Da en alterdreng indsmurt i blod ses løbe væk fra et mordsted, ser sagen oplagt ud – men hans advokat er opsat på at vinde sagen.

Se Primal Fear på Netflix.

wind river film

Wind River

En stifinder fra U.S. Fish and Wildlife Service hjælper en nyuddannet FBI-agent, der efterforsker mordet på en teenagepige i et fjerntliggende reservat i Wyoming.

Stream Wind River på Netflix.

Basic Instinct film

Iskoldt Begær

Politimanden Curran efterforsker en sag, der involverer Catherine, en forførende forfatter, som er mistænkt i en mordsag, der giver mindelser om et drab i hendes roman.

Se Iskoldt Begær på Netflix Danmark.

The Glass House film

The Glass House

Efter forældrenes alt for tidlige død flytter børnene ind i et flot hus i Malibu hos deres nye værger, som har skumle motiver.

Stream The Glass House på Netflix.

Hvilke film om mordmysterier synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar