Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem psykologiske thrillere på Netflix

Fem psykologiske thrillere på Netflix

14/08/2020 | Flixfilm

Fem psykologiske thrillere på NetflixHar din hjerne slappet lidt for meget af i sommerperioden og har den brug for lidt hjernegymnastik, så er der i denne artikel fem titler, som kan sætte den i arbejde.

Det er de fem psykologiske thriller-film i denne artikel er bevis på, som alle udsætter hovedpersonerne for nogle vilde og uforståelige situationer.

Se blandt andet en en seriemorder, der går efter uhelbredeligt syge patienter, samt en mand, som er overbevist om, at hospitalet skjuler noge, da hans kone og datter pludselig forsvinder fra skadestuen.

Se de 5 thrillers, der sætter hjernen på overarbejde, herunder;

Solace

Artiklen fortsætter under annoncen

Solace

To FBI-agenter får hjælp fra en clairvoyant læge til at finde en seriemorder, der går efter uhelbredeligt syge patienter.

Se Solace på Netflix Danmark.

The Stepfather

The Stepfather

En række mystiske hændelser får en teenager til at tro, at hans mors nye kæreste måske er en farlig seriemorder, der er kendt for at gå efter familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se The Stepfather på Netflix Danmark.

red dragon

Red Dragon

Tidligere FBI-agent Will Graham må få hjælp af sin gamle fjende, kannibalen Hannibal Lecter, til at fange en ny seriemorder.

Se Red Dragon på Netflix Danmark.

The Ninth Gate

The Ninth Gate

Dean Corsa opsporer sjældne bøger for rige samlere og finder en satanisk manual om, hvordan man påkalder De Onde Magter. Men rækker man Fanden en lillefinger…

Se The Ninth Gate på Netflix Danmark.

fractured

Fractured

En mand foretager en panisk eftersøgning efter sin kone og tilskadekomne datter, da de forsvinder fra skadestuen – han er overbevist om, at hospitalet skjuler noget.

Se Fractured på Netflix Danmark.

Hvilke thrillers synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar