Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem skjulte filmperler på Netflix

Fem skjulte filmperler på Netflix

09/10/2020 | Flixfilm

Fem skjulte filmperler paa NetflixVi kender alle de store populære Hollywood-film, men blandt Netflix’ enorme udvalg findes der en lange række skjulte filmperler, som kæmper om opmærksomheden.

I denne artikel vi samlet fem skjulte perler, som alle kan streames på Netflix netop nu, der byder på gribende og stemningsmættede historier.

Se blandt andet en sort amerikaner lægge sig ud med Hitler eller den stilfærdige José, som planlægger hævn over sin kærestes morder.

Se de 5 skjulte perler herunder;

The Fury of a Patient Man

Artiklen fortsætter under annoncen

The Fury of a Patient Man

Den stille José kurtiserer caféejeren Ana, som ikke er klar over, at han planlægger hævn over hendes fængslede mand for hans andel i Josés kærestes død.

Se The Fury of a Patient Man på Netflix.

Lean on Pete

Lean on Pete

Da en teenager redder en gammel hest fra at blive slagtet, fører deres bånd dem på en rejse på tværs af landet fyldt med kærestesorger, eventyr og udholdenhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Lean on Pete på Netflix.

100 metros

100 Meters

En mand, der får konstateret multipel sclerose, svarer igen ved at træne til en Ironman med sin gnavne svigerfars hjælp.

Se 100 Meters på Netflix Danmark.

Live Twice Love Once

Live Twice, Love Once

Da Emilio (Oscar Martínez) får konstateret Alzheimers, begiver han og hans familie sig ud på en mission for at genforene ham med hans barndomskæreste.

Se Live Twice, Love Once på Netflix.

Race

Race

Ved de olympiske lege i Berlin i 1936 ville Hitler demonstere den ariske races overlegenhed, men den sorte amerikaner Jesse Owens beviste, at han tog fejl.

Se Race på Netflix Danmark.

Hvilke mere eller mindre kendte filmperler synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar