Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem thrillers baseret på virkelige hændelser, som kan ses på Netflix

Fem thrillers baseret på virkelige hændelser, som kan ses på Netflix

10/07/2020 | Flixfilm

Fem thrillers baseret på virkelige hændelser som kan streames på NetflixDer sker så meget dramatisk rundt om i verden, at det oftest slet ikke er nødvendig at finde på en fiktiv historie for at skabe en effektiv film-oplevelse.

Det er de fem nervepirrende thriller-film i denne artikel er bevis på, som alle baseret på virkelige hændelser, og som netop nu kan streames på den danske Netflix.

Se blandt andet en hemmelig agent, der blev forrådt af regeringen, og en flykapring hvor passagererne bliver brikker i et politisk spil, hvilket kræver at der igangsættes en dristig redningsaktion.

Se de 5 thrillers, der er baseret på virkelige hændelser, herunder;

Smoke Mirrors

Smoke & Mirrors

En tidligere hemmelig agent, der blev forrådt af den spanske regering, planlægger at stjæle millioner af dollars fra en korrupt embedsmand.

Se Smoke & Mirrors på Netflix.

Operation Finale

Artiklen fortsætter under annoncen

Operation Finale

I 1960 iværksætter israelske spioner en mission for at fange den berygtede naziforbryder Adolf Eichmann og stille ham for retten. Baseret på virkelige hændelser.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2023)

Se Operation Finale på Netflix.

22 July

22 July

Efter de frygtelige terrorangreb i Norge kæmper en ung overlevende, de sørgende familier og hele landet for retfærdighed og heling. Baseret på en sand historie.

Stream 22 July på Netflix.

The Angel

The Angel

Mens hans land forbereder sig på krig, kontakter den egyptiske topembedsmand Ashraf Marwan Israel og lander i spionagens dunkle spil, hvor indsatserne er skyhøje.

Se The Angel på Netflix Danmark.

7 Days in Entebbe

7 Days in Entebbe

Da terrorister kaprer et fly, bliver passagererne brikker i et politisk spil og tilbageholdes i Entebbe i Uganda, hvilket inspirerer til en dristig redningsaktion.

Se 7 Days in Entebbe på Netflix.

Hvilke thrillers synes du er de bedste? De behøver nødvendigvis ikke kunne streames på Netflix. Skriv dine anbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.
Skriv kommentar