Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem titler på Netflix til dine Roskilde-blues

Fem titler på Netflix til dine Roskilde-blues

10/07/2018 | Flixfilm

Er stemme rusten, hovedet tungt og har den såkaldte Roskilde-blues for længst haft sit indtog, så er det eneste rigtige at smide sig på sofaen og mindes de gode stunder med camping, høj musik, fester og lange nætter. Netflix har samlet fem titler, du kan binge, der med garanti vil få dig til at komme over Roskilde Festival.

Find de 5 Roskilde-film herunder;

American Pie Presents: The Naked Mile

Erik Stifler – jomfru og fætter til modsætningerne Matt og Steve Stifler – beslutter sig for at vente med at have sex med sin kæreste, indtil de begge er klar. Et nøgenløb på skolen skal dog vise sig at vende op og ned på det hele for Erik Stifler.

Se American Pie Presents: The Naked Mile på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

XOXO

Tilværelsen for en spirende DJ, hans loyale makker, en håbløs romantiker, en falmet stjerne og et par med problemer vikler sig ind i hinanden på en musikfestival.

Se XOXO på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Staten Island Summer

Se historien om livredderne der planlægger den ultimative sommerfest. Det er tidligere medvirkende fra Saturday Night Live, som står både bagved og foran kameraet i filmen om vennerne, der arbejder som livreddere i sommerferien, de tænker ikke på fremtiden kun på den næste fest.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

Se Staten Island Summer på Netflix Danmark.

Project X

Mens forældrene ikke er hjemme, holder tre gymnasienørder en fest, der løber løbsk, da onlineinvitationen pludselig breder sig som en steppebrand.Stoffer, sprut, sex og en havcenisse. nogle fester kan man slet ikke huske. Den her vil aldrig blive glemt!

Se Project X på Netflix.

The Ritual

Fire venner med et langvarigt – men anstrengt – sammenhold tager på vandretur i den svenske vildmark. De kan ikke blive enige om, hvis skyld det er, men én ting er de enige om: De skulle aldrig være kommet herud.

Se The Ritual på Netflix Danmark.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
1 kommentar til Fem titler på Netflix til dine Roskilde-blues

  1. Helle - kl. 22:54, 23-01-2019:

    Hvornår kommer broen sæson 4 på Netflix?

Skriv kommentar