Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Fem titler på Netflix til en regnvejrsdag

Fem titler på Netflix til en regnvejrsdag

11/09/2018 | Flixfilm

Efteråret har meldt sin ankomst og de næste mange dage (måneder) vil som sædvanlig byde på gråt og vådt vejr stort set døgnet rundt.

Intet er dog ikke så slemt at det ikke er godt for noget, for efter flere måneders konstant sol og varme er det nu endelig tid til film og serier med Netflix og anden indendørs underholdning uden at man får dårlig samvittighed.

Vi har i denne artikel derfor samlet 5 film og serier, som passer perfekt til en regnvejrsdag, men som samtidig ikke (allerede) får dig til at længes efter sommersolen igen.

Find de 5 anbefalinger herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

Pray For Rain

Efter faderens mistænkelige dødsfald vender en journalist fra New York tilbage til sin hjemby, hvor tørke og bander har gjort livet svært for bønderne. Regn er ikke altid skidt og det er denne film et bevis på.

Se Pray For Rain på Netflix.

The Rain

Når det så endelig begynder at regne gælder det om at komme i læ! Seks år efter en brutal vejr-virus udrydder det meste af Skandinaviens befolkning slutter et søskendepar sig til en række overlevende, der leder efter sikkerhed – og svar.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Se The Rain på Netflix.

Something in the Rain

Regnen kan dog også komme med gode ting for i denne film genser en nyligt vraget karrierekvinde sin bedste venindes lillebror, der er vendt tilbage fra et udlandsophold, hvilket ændrer hendes opfattelse af ham.

Se Something in the Rain på Netflix.

The Mist

Efter en brutal storm opdager indbyggerne i en lille by, at der har lagt sig en ondsindet tåge (dog uden regn) omkring husene, som dræber enhver person, der bliver udenfor.

Se The Mist på Netflix.

Fireplace for Your Home

Når først man er blevet våd og kold af regnen gælder det om at komme indenfor og med denne tv-pejs kan du få ildens buldren, varme og hygge ind i dit hjem – helt uden at det begynder at lugte af røg.

Se Fireplace for Your Home på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar